Bredband på riktigt med Öckerö Nät

Upp till hela 1000 Mbit per sekund! Så snabbt bredband får du när vi nu bygger Öckerö Nät – ett öppet stadsnät av fiberoptik. Men fiber handlar inte bara om snabb internetuppkoppling. Med Öckerö Nät får du tillgång till ett brett utbud av digitala tjänster som till exempel TV, telefoni och bredband.

www.ockeronat.se får du en bra överblick över alla tjänster och leverantörer. Du väljer leverantör, tjänster och hastighet själv. Har du redan fått fiber indraget i din lägenhet - klicka här för mer information om hur du snabbt och enkelt kommer igång och kan utnyttja alla möjligheter som fiberuppkoppling ger. 

Bredbandsanslutning via fiber är den bästa och snabbaste som finns idag. Den klarar dagens tjänster blixtsnabbt och störningsfritt, men du kan också vara säker på att ditt bredband klarar framtidens krav. Kapaciteten i optisk fiber är nämligen i princip obegränsad.

Öckerö Nät är ett affärsområde inom Öckerö Bostads AB, skapat när Öckerö Bostads AB fick uppdraget av Öckerö kommun att bygga och förvalta ett stadsnät av öppen fiber. Alla i hela Öckerö kommun kommer att få möjlighet att ansluta sig till det supersnabba bredbandsnätet.

Vill du veta mer? 

Läs mer på Öckerö Näts hemsida. 

Vi tycker att det är väldigt kul att prata bredband! Ring oss gärna på 031-763 24 05 så försöker vi svara på era frågor. Du kan också hålla dig uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det går också bra att maila oss på ockero.nat@ockero.se.